Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukosttankar

 

En cigg en kopp kaffe eller två. 

Jag vaknar 

smoothie gjord på ingefära gurka och broccoli.

Frukost det viktigaste målet 

NEJ! Skriker jag nej det finns ett annat mål

och det är inte nyttiga smoothies

 

Om jag bara kunde röka 

 




Fri vers av ingenmening
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-25 07:08



Bookmark and Share


  HelenaW
Ingefära, gurka och broccoli.. Stön.. Lät underbart, eller inte ;)
2019-06-05

    ej medlem längre
Läser och börjar genast funderar över vem du är. Det, i sej, är det finaste berömmet du kan få!
Jättefin
2019-05-25

  danne //
Spring iväg till kiosken på hörnet , beställ dina rökpinnar där armbågsbänken , det är ju lörda!
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening