Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plockepinn


Sorterar mitt inre plockepinn
Varje flyttad speta sticker i var nerv
Men snart är rött med rött
Och blått med blått
Kaos var aldrig mitt element
Jag är brisen och dalen
Och de ordnade radernas slav.












Fri vers (Modernistisk dikt) av annapoem
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-25 08:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och djup
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem