Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreviga ...

Föreviga!

tid föddes ur tidlöshetens implosion
vid intets
explosion


och … inom ett av oändlighetens mörka mellanrum svävar en, som draperad i bländande böljor av himmelsk andedräkt, blåskimrande prick pulserande inifrån sin hemlighets källa: LIV!

vid
underligt

 

                                                             andetag




Fri vers (Modernistisk dikt) av S-E Forslin/same
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-05-25 10:19



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vackert!
2019-05-27

  danne //
rörelse tänker jag på ger liv.
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same