Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lörda (slarvig lördag)

Tysthet är som

en vik

en avvikande plupp

i ett  hav

där allt rörs om

där liv å stoj

rider på vågen fram,

bakåt

går den väl aldrig

nä så dumt att tänka så !

 

Jag är skeppsbrut ten 

spe lar 

d nå n

roll.

 

 

 

 

Jag vill skriva, begripligt till dig ..
Jag vill bli förståd , tycker själv att man jobbar hårt med den Pia, min självkänsla rasar ner och det gör ont ,man gråt en skvät - ja vilken fjolla jag är som bekänner det för dig å massan som läser detta.

Jag tycker att du går omkring där och är rädd för mig, det sätter spår i mig å dig.
Det blir egentligen inte bara en ensam känsla här som en part delar utan båda två gör det. Ska man ständigt vandra omkring å vara rädd för att bli lämnad, övergiven Pia, hur tror du jag själv upplever det här.  Tankar är det ingen brist på här, en framträdande tanke är att jag är en dålig människa med narcistsk personlighet som förstör själva innebörden av ordet Lyckan, då  blir den dömd!

Självklart kan jag inte säga att denna känsla av lycka kommer att bestå, för all framtid om inget händer  hur du vill göra, för mig flokas det mycket gamla, mörka tankar som hälsar på hos mig igen, och de  talar i ett bortglömt språk om dåliga saker . För det finns ju inga garantier att något blir bra men man kan kämpa mot att det blir bra.


Jag försöker verkligen hålla mig uppe å på toppen, som man säger, eftersom du är viktig här för mig Pia i detta liv.
Jag vill förmå dig att ta steg - våga ta risker för att kunna tro på mig och förverkliga din drömmar du har, att de slutligen blir en verklighet.

Så som du gör nu! drar dig undan, ger mig dåligt samvete,  alla dessa signaler som vimmsar omkring.  Om att du vill vara ifred, att du hatar mig - avskyr å föraktar mig, det skapas en slags ensamhet för oss båda som känns felaktig, min bild av dig blir då skev å avig,  ?felaktig lika så, bara för jag är så jävla klumpig som krånglar till med mina förklaringar,  men det enkla vore ju bara att säga till dig, vad du betyder för mig  hur viktig du är.

Jag vill tror att i själva dig finns den där känslan som du verkar längtar efter, att känna gemenskap, tja med mig.

Vad säger ditt inrebarn där inne?
Älskar dig Puss å Kram din Daniel




Dagbok av danne //
Läst 13 gånger
Publicerad 2019-05-25 11:25



Bookmark and Share

  danne //
danne //