Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillfredsställelsen...

Ibland ger den mig
avslappning
förnöjsamhet
god sömn

Andra gånger känns
ensamheten
plågsamt påtaglig
sorg fyller mig
svämmar över

Ibland är den fyllan,
ibland orgasmen,
andra gånger stillheten
på min altan.

Tillfredsställelsen...




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-25 11:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tillfredställelse är skönt
det är mödan lönt
2019-05-25

  danne //
Sensuell och väckande , i mina känslor.
så påverkar din ordmagi mig!
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB