Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser

 

 

ljus och mörker

dag och natt

gott och ont

 

motsatserna en del av livet

sedan tidernas begynnelse

Kains förbannelse vilar över människan

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-25 12:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Motsatsen ger en kick
2019-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat om livets kontraster!
2019-05-25

  Fulbergarn
Ja, nog är det kontraster allt!
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP