Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EU-kandidaterna på TV och svamlet...


KÖRSBÄRSTRÄDET

Mitt körsbärsträd är oerhört vackert
passande till den handling som skulle
kunna vara aktuell efter debatten i TV
mellan de svenska EU-kandidaterna,
ta sig för pannan eller gråta av olust,
men lönerna och arvoden tycks det ej
vara fel på. Svammel, skrammel, ögon
giriga långt ifrån verkligheten, endast
särintressen. Glömdes väljare och folk
bort under det röriga spektaklet...
Bjuder på repet och trädet och gratis
entré för dem som är hågade att se...

Hangmans knot rekommenderas...

Pingviner och hajar har mer förstånd.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-25 13:09



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
För att kunna delta i en diskussion måste man ta in de andra deltagarnas synpunkter. Istället stod de där som dopade hästar med skygglappar. Obehagligt och obegåvat var det som "gneggades" ur de flestas strupar.
Ur led är tiden! Tack för dina ord.
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje