Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Torpare Jöns"

Torpare Jöns var en rolig en
ont i vrist men aldrig sen
Arbetarpöjk av bästa slag
kunde han så kunde jag
Åren går och vi med dem
Jösse, han är borta för längesen
Men en och annan historia spörs
om hur vinden trollar, så hans röst tydligt hörs




Fri vers (Fri form) av Kenth Wadin
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-25 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kenth Wadin
Kenth Wadin