Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att extremism


Rimmar på Feminism

Vet ju alla
Som för övrigt

Rimmar på hel del, Kommunism
Islamism, Fashism, Nazism

Fundamentalism,
Ersorcism, Egoism

Etc, etc
Jämställdhet rimmar det inte på.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-25 14:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns hur många ismer som helst...och de verkar inte vara speciellt trevliga...något att tänka på...
2019-06-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Narcisissm,antisemitism,alkoholism..
2019-05-25

    ej medlem längre
Helt rätt!
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP