Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Dystopiska tankar av Tomas Karlsson


Fylleaset

Vänd på glaset
sa fylleaset
flaskan är slut
tiden har runnit ut
förlorad är den chans
som aldrig fanns




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-25 15:19



Bookmark and Share


  ULJO
Tråkigt för dem som ser för djupt i flaskan
2019-05-28

  Öknens Ros VIP
Spola denna drycken
det kan bli för mycket
2019-05-26

  Fulbergarn
Fylleri är bra
sa ja
i små portioner
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP