Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns?


Var finns?


Var finns paragraferna i kärleken?


Vilken bok?


Vilka lagar skall jag läsa?


Vilka kapitel skall jag läsa?


Jag vill bara hitta paragrafen.


Där vi kan reglera allt.


Och bara älska varandra.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2019-05-25 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP