Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanilj



När jag skulle duscha i morse,
tog duschcrèmen slut i duschen.

Så jag ropade till min fru att kasta in en ny
från lådan i badrummet.

Hon kastar in en duschcrème jag fångar snyggt,
precis som i en vacker TV reklam.

Och jag får duschcrémeen som luktar vanilj!

Och jag ropar igen!

- Finns det inget annat?

- Nej säger hon!

Då bryter jag ihop!

För en riktigt, tatuerad man som jag.

Kan ju inte gå runt och lukta vanilj!

Hur skulle det se ut?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2019-05-25 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP