Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina jävla dikter!


Du.

Vet precis vilka knappar att trycka på.

Du vet hur att massakrera mina känslor totalt.

Du vet hur att skada mig.

När du säger att jag är en idiot.

Som skriver.

”Dina jävla dikter!”

Du river sönder mina Aristoteles papper.

Skadar mina gitarrer.

Och mig.

Du trycker in ditt svärd.

Djupare.

Och.

Djupare.

Och vrider om så hårt.

Mitt känsliga blod bara flödar.

Och jag gråter.

När jag tänker på hur du skadar mig.

På alla sätt.

Visst!

Jag är en idiot.

Det erkänner jag.

Men erkänner du.

Att du också är en idiot?

Men jag undrar så?

Vem som är den största idioten?

När du sårar mig.

Något så brutalt.

Du slaktar ju mig!

När du vrider om svärdet.

I mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2019-05-25 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP