Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMUNIKATIONSSVÅRIGHETER

 

Artig iskall tystnad

krystad kommunikation

 

i mil efter mil

 

fullt uppror inuti

revolterar utan tårar

 

undertryckt ilska jäser

vill hoppa upp

 

i mil efter mil

 

slå någon stenhårt

på käften




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-05-25 17:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland är det i alla fall bättre att hålla tyst och inte förvärra situationen...man får försöka hitta andra ventiler...bra skrivet...
2019-06-01

    bittemi VIP
Känns igen!
2019-06-01

    Sefarge VIP
När ekorrhjulet
Rullar på,och
man inte gör
Något annat
Än springer
med fast en
Inte vill?



2019-05-28

  Fem hjärtan VIP
Känner igen känslan!
2019-05-27

  M.Eta
Hur många gånger har man inte fått hålla igen! Bra text!
2019-05-27

  Fulbergarn
Ja nog vill man det alltid
2019-05-27

  Öknens Ros VIP
Känslan känns igen, undertryckt ilska gör att man kokar inombords.
2019-05-26

  Feliaxel VIP
Ibland kan det kännas som man skulle vilja slå på käften för att få en reaktion
2019-05-26

  ULJO
Dagens politiker, eller?
2019-05-26

  Rise Little One
Ilsken kokas inombords...
2019-05-25

  danne //
Ja det blir som en konspiration!
2019-05-25

    ej medlem längre
Så kan det kännas när man är med människor man inte vill vara med. Slutraderna sitter som en smäck.
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP