Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilfärd till ingenstans

Jag är odödlig,
men bara för dagen.
Springer igenom en döende stad.
Snart ska jag ge mig av.
Och lämna denna stad för alltid.

Vi lever i fantasin för dagen.
Händer som kittlar magen.
Ta dig i kragen,
räksallad eller skagen?
Vad hände med jaget och jagen?

Aldrig varit mycket för jakt,
jag har provat,
men det dödade mig mer än bytet.
Målmedveten sprang jag igenom livet,
men glömde bort att leva och tänka på jaget.

Sätt dig i bilen,
vi åker till ingenstans.
Jag hittar vägen,
behövs ingen gps.

Som främlingar,
men ändå vet vi allt.
Destination noll punkt noll.
Där inget existerar och finns.
Fria för en dag.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-25 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords