Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flöde/ liv

Som att blodkärlen från urmodern blommar,
Jag vill föra dem till mitt hjärta bara för slagens skull,
Till att sjunga rött som liv.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-25 18:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en ikon, där allt söker sig djupare ner i det enkla. En text som tar ett steg vidare. Alltså en viktig text.
2019-06-06

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt sprött och vackert!
2019-05-27

  ULJO
Liv. Så vackert
2019-05-26

  morgonstjärna VIP
kraften har makten att förändra liv. riktigt vackert fångat.
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP