Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är det så hatet är det sist När


ALLA DÖR

Jag hatar maktmissbrukare
Du hatar kvinnor

Du där gillar inte
Att dela, och du gillar

Ej dom som är anorlunda
Har du glömt att

I döden är vi bara
Aska och ben




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-25 18:17



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men det finns dom som "GÅÅÅR IGEN "
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano