Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVERIGE UT UR RIKEMANSKLUBBEN!

Sverige ut ur rikemansklubben!

Vi bör lämna EU på stubben

Storbritannien är ett exempel

Lämna Bryssels frimurartempel!

Vägra rösta! Visa din avsky!

Visa att du har nåt i skallen

Sverige ut ur rikemansklubben!

Vi ska inte ens stå i hallen!

 

LARZ GUSTAFSSON  25/5 2019

 

http://kommunisterna.org/nyheter/2019/05/vand-ryggen-rikemansklubben-eu




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2019-05-25 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
EU är värt att avsky, diktaturer må man fly!
2019-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Struntprat!
Nonsens!
Jag betraktar alla som är för EU och alla som röstar i EU-valet som landsförrädare.
Det GÅR inte att förändra EU.
Man måste vara insnöad för att tro att EU går att påverka inifrån!

EU styrs av frimurarna. Det är naivt att tro något annat.

Se länken ovan. Om du vågar få dina småborgerliga vanföreställningar korrigerade.
2019-05-25

  Federico Romano
Vi tänker olika Larz, jag tror på att EU kan undvika konflikter, men det måste bli mera ett EU som inte skor sig på andra och Mindre korrupt, samt att utvecklas i den tid det tar, för övrigt är det England som är The Mason, ha det gott Larz.
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP