Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sträcker Sig Framåt

Jag ser en framtid. Jag ser årstider som kommer och går.
Jag ser händer som sträcker sig framåt genom både tid och rum.
Jag hör röster som försöker nå fram genom oändliga avstånd.
Jag minns en framtid, som jag skulle vilja ge dig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olle Gudbrand
Läst 369 gånger
Publicerad 2019-05-25 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand