Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möglig kärlek

Bläckfisken vomerar.
Dina fiskögon blöta som kramsnö på lovikavantar på tork.
Spinnrocken tvinnar spindeltråd med glaskristaller som daggdroppar.
Du krossar mina drömmar som om det vore bubbelplast i dina händer.
Alla mina förväntningar lyfter mot himlen som såpbubblor.
I bollhav av sorg du surfar på vågorna.
Regn av frigolitbitar du bygger dig ensamhetens slott.
Du står på scenen och blickar ut över tomt publikhav.
Mitt hjärta inlindad med taggtråd.
Du kramar om mig med grepp som en dödsrullande krokodil.
Hackspetten hackar på alkoholisternas parkbänk av trä.
Nedanför bänken en bortglömd till sista droppen tömd tequila flaska.
Nä. Om man skulle ta och pierca naveln? Eller kanske en läcker tatuering?
Eller kanske gå som en mannekäng på catwalk. Med klänning gjord av enbart brudorkide och liljekonvalj.
Brudnäbb strör ut rosenblad.
Likbil svart som panter.
Parkerar utanför paradiset.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 360 gånger
Publicerad 2019-05-25 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant text!
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP