Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll

Ljuset lägger sig

till ro och drömmar

 

kurar i det gamla husets

timmersprickor

 

I ett rum därinne

skriver flickan

 

i sin dagbok

om kärleken

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-25 23:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket finstämt
2019-06-21

    ej medlem längre
Du uttrycker så mycket med några få ord och bildspråket är underbart. Jag kan bara säga: Åh vad bra!!
2019-05-29

  Eva Langrath VIP
Varm och eftertänksam dikt
2019-05-26

  Rise Little One
Varm och mysig ordtavla!
2019-05-26

  Johan Strömstedt
Jag får en sådan fin varm rumskänsla av din text. Nyanser ofta så mycket bättre än stora ord. Fint!
2019-05-26

  Kungskobran VIP
Fint
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP