Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn i det fördolda

 

 

Ser en flicka och lite längre bort en pojke

båda två skymtar som i en dimma

men ändå se dem tydligt.

 

Undrar hur de skulle sett ut 

flickan är lite närmare 

än pojken!

 

Det var nog så att flickan 

skulle kommit 1975

och pojken några år senare.

 

Men nu vet jag, pappan

att de finns i sina själar

vilande och väntande

kanske att födas in i andras liv.

 

Men för mig 

är de där på andra sidan

visande sig för mig 

här i detta nu!




Prosa av M M Mannheim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-26 00:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vissa blir inte födda men finns där ändå...
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP