Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fickorna fulla med pengar

strödde han dem vida omkring sig, då han inte brydde
sig så mycket om pengar
Pengarna är ju ändå döda
Och kronorna är ju runda
Så han tänkte
Varför inte bara låta de få rulla
Försvinner några så gör det inte så mycket
då det alltid går att fixa nya
Det gäller ju bara att man använder hjärnan
Men lätt fånget, lätt förgånget då det finns många fickor
att fylla dem i
Så han gav bort pengar lite hur som helst då han märkte
hur glada folk blev utav att få lite pengar
Vilket i sin tur gjorde honom både glad och lycklig...

Med fickorna fulla med pengar!

Ken Cassel
26/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-26 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel