Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktigaste här i livet

är att kunna lära sig att trivas med sig själv
Vara tillfreds med sig själv
Finna en jämn och harmonisk balans till sig själv
och allt och alla
Inte för nära
Inte allt för långt borta
Så alldeles lagom till nästan allting måste nog ändå
vara det bästa
Vilket kanske inte är så himla lätt alla gånger
För ibland så är det lätt hänt att det blir
allt för mycket festa
Allt för lite sova
Allt för mycket eller allt för lite av allting
Ingen ordning alls
Och man kan ju bli tröttare och deppigare för mindre
många gånger, kan jag lova

Så det viktigaste här i livet måste väl ändå vara
att man är någorlunda tillfreds med sig själv
som individ för att orka härda ut alla ens
vardagliga problem och prövningar som man
hela tiden ställs inför...

Ken Cassel
26/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-26 01:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant du skriver...bra och tänkvärt...
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel