Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyldiga soldater i ondskans sold

 

 

Det är inte soldaterna

som är kriget

de är slaktboskap

bara till att användas till köttkvarnarna.

 

Slaktarna är politiker 

i riksdag och parlament 

andra i olika formationer

av nationer tillsammans.

 

UN,NATO, EU 

som bara är ja-sägare

för att tillfredsställa kapitalet,

de som formar världen

åt politikerna.

 

Soldaterna marscherar

ut i det för dem, det okända

där död och förintelsens väntar.

 

Likt judarna som fördes 

mot sitt slagfält, koncentrationsläger 

och gaskamrare.

 

Det är inte soldaterna 

som skapar krigen

de är bara offren

för att kapitalisterna. 

 

Men till slut är alla förlorare

för vad gör kapitalet

utan sin slaktboskap

slagfälten, köttkvarnarna!

 

 




Prosa av M M Mannheim VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-26 01:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är alltför ofta så att människor kommer i kläm när fel personer har makten...bra text, men obehaglig...
2019-06-01

  danne //
Tuff å lite otäck men den ger den som läser någon slags förståelse..

2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP