Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En klass tre varning!

Väderleksrapporten
Just i detta nu kommer stormen Simone in
med full fart och våldtar Skåne
Och överraskade och chockade som många bybor
säkert lär bli, känner de sig nog nu som en och annan
blöt liten fåne som håller på att blåsa bort
dit vindarna bär
För stormen Simone är ju här och ställer till med en
massor av besvär
Och hon är visst mycket tvär, blöt och tjurig
Så redan imorgon bitti lär vi få reda på hur pass förbannad
hon var då hon förhoppningsvis har
flugit förbi oss alla...

En klass tre varning!

Ken Cassel
26/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-26 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel