Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?


Varför gråter du inte.


När de sjunger om kärlek?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-05-26 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP