Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då hon inte kunde låta bli

När hon plötsligt fick höra sin sköna melodi över radion
kunde hon ju inte bara låta bli att börja dansa till den
lycklig och glad
För med en riktigt kärleksfull min, som hon nu bar
över hela sitt ansikte, kunde alla de som fick syn på henne
inte tycka någonting annat, än att hon var en
riktigt vacker och uppfriskande liten varelse till vitamin
En litet vitaminpiller som nu fick de alla, att följa upp med
ett förtjusande litet grin, då hon helt enkelt bara dansade
förbi de alla sick sackandes
Och det åt den här så sköna och helt underbara lilla
melodin som nu bara ekar rätt ut i etern ifrån de
nu så stora och högljudda högtalarna...

När hon plötsligt fick höra sin sköna melodi ifrån radion
kunde hon ju inte bara låta bli att börja dansa...

Ken Cassel
26/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-26 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel