Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva förr på detta sätt.

Förr levde jag på detta sätt...
Jag sov, åt och läste boken i timtals.

Idag unnar jag böckernas värld knappt en halvtimme.

Om jag går till en sierska...
Har min värld blivit mer innehållsrik nu?
Eller var den mer innehållsrik förr?
Vad hände?

Tänk om en sierska kunde berätta det för mig?
Då skulle jag slippa fundera på det.
Kanske att jag finner svar, inom mig själv?
Eller så är det livets retoriska frågor som jag ställer?
Dem frågor, som inte kräver några svar, men som gör mig sällskap.




Bunden vers av Mim
Läst 95 gånger
Publicerad 2019-05-26 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim