Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En monolog, som om man vore två människor.


Åldersnojjan slår in!

-Trams, Bara Trams!
-Vad är det?
-När reklam finnes, och den inte lockar mig ett dugg.
-Varför skall den locka, just bara dig, det finns över Nio miljarder människor på jorden?
-För att jag är impulsiv.
-Det sägs ju det, men när det kommer till kritan, är du det?
-Vad menar du?
-Hade du varit impulsiv, hade du väl köpt allt som reklamen "lockar" med?
-Pengar vet du, Pengar! Jag har väl inte råd med ALLT!
-Nej, men det handlar ju om vilket liv man vill ha. Du kan säkert rulla in några miljoner på ett lastbilsflak, om du bestämmer och visualiserar det!
-Är det sant, eller har du också gått på den reklamen?
-Reklamen!Det är ju faktiskt en livsstil.




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-26 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim