Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare

tag min hand
och håll den kvar
känn tilliten i ett
värnande grepp
som förenar oss

slut mig i din famn
och håll mig kvar
känn hur värmen
sprider sig genom
blod och lemmar

kyss mig ömt
låt dina läppar
förena sig med
mina likt vågen
möter stranden

vila hos mig och
njut med mig
i stunder av
slutet allvar och
öppen glädje




Fri vers (Prosapoesi) av Nils-Ivar Lindström
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-26 09:19



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Att Sverige har ett sjungande folk är nog bekant för de flesta. Men att vi är ett skrivande folk har under senare år gott upp för mig. Det mest fantastiska är att så mycket är bra. En fin och varm text intar jag nu . Ute regnar det och blåser lite småsnålt.
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström