Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningstimmarna

Doften av färskt te, vidöppna fönster
grönskan sluter sig om kvällen
skruvar upp oljelampans låga
dansarna på väggarna virvlar och skvätter
hinkar av grovt trä, darrande kristallglas
du låser fågelvingarna tätt mot kroppen
natten lystrar, vrider på huvudet
vänder sakta sin blick mot oss




Fri vers av Grävling
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-26 10:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin stämmning
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling