Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommig skåpbil

Liv. Somnar. Suckar. Ögon svala. Ögon dunkar.
Vill vara vaken eller vill jag sova?
Sover jag dåligt för att jag inte vill vara vaken när jag är vaken?

Leta liv. Drömmar. Mardrömmar.
Svart korp. Gul bil.
Bort från vardags verklighet.
Skåpbil. Persika eller hasch.
Drömmar och mardrömmar.
Hitta gemenskap utanför.

Kalifornien. Solmogen apelsin.
Blommig skåpbil; Åker på en väg,
Mot någonstanns och ingenstanns.




Fri vers av Lovisa Lindbom
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-26 11:10



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Till Kaliforniens åker längtan i blommig skåpbil!
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lovisa Lindbom
Lovisa Lindbom