Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
missförstånd


Fördomar

Förutfattade meningar
Förhastade slutsatser
Fördomar

Vad lite det behövs
för att vi ska
missförstå varandra




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-05-26 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP