Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Storm Haiku

 

Efter stormbyar
Uppkastad på sandstranden
Medtagen kruka




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2019-05-26 12:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP