Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Se kärlekens gryning i skenet från den blodröda solen.
Känn hur den växer med vårknopparnas öppnande.
Se kärlekens färger såsom vårens prakt. Känn dess härdande i sommarens torra månad.
Känn kärlekens skydd i höstens stormar. Känn dess värme i vinterns ensamhet. Sök kärleken, känn kärleken, den finns, den är du.
Sök ditt hjärta och du finner kärleken.
Se himlens alla stjärnor som själen till vår kärlek.
Se dem var kväll att påminna om vår kärleks mångfald.
Låt dem minnas om hur mycket jag älskar dig.
Finn din kärlek i mig.
Jag fann min i dej.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2019-05-26 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP