Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag skiner solen

I dag skiner solen.
Igår regnade det och innan dess var det storm.
Men idag skiner solen.
Festen i grannrummet visar på liv, jag lever.
Jag stänger dörren till det förgångna, öppnar fönstret och andas våren.
Dess regn droppar nerför ansiktet och ger nytt liv.
Ljuset syns inte längre, det är för att jag står mitt i det.
Ja, i dag skiner solen




Fri vers av JanneD VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2019-05-26 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP