Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mor


Saknad II

Jag söker ge dig tröst,  
fastän din sorg ock är min. 

Jag söker vara stark för dig, 
fastän jag inte är, 
fastän tårarna ock bränner
på min kind.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-26 14:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En text som känns...
2019-06-01

  ULJO
Tårarna måste få bränna. Det är en del av sorgen.
2019-05-27

  Gunnel Eriksson VIP
Man frågar sig om "delad sorg" gör
sorgen mindre. Vackert formulerad
sorgedikt.
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP