Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mors Dag

 

Mor, mor vem är väl som hon
finns alltid vid vår sida
i vår lycka och vår sorg 
hon oss stöttar och ger
och aldrig ger hon vika

Från litet barn och till stor
hon finns alltid för oss där 
för hon är ju vår egen mor
och nu ger vi kärlek tillbaka
alltid,  varhelst som hon är

Ha en bra MORSDAG....

(Copyright © Christin Lederman)

 




 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-05-26 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP