Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Determinerad


Även vinden
lyssnade, denna vårdag
när jag

Skridit till handling
gjort slag
i saken

Det var
på vägen
Jag kände hjärtat
tala

Alla våra förhavanden
alla våra förvändningar
våra vändningar och sanningar
lögner och förvridningar

Är alla också sanna
i sitt slag
i sitt lag

På sin nivå
frekvens

Så dömanden
överflödiga i det stora

Något som förstärker
är inte nödvändigt sanning
för en annan

Jag hör vinden
i seglet tala

till hjärtat
svara

Det är du
ingen annan

som är nu







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-26 15:00



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Jag har också denna känsla av predestination och förutbestämmelse.
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP