Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖJELSEN FÖR SEXUALDRIFTEN

Vi kanske skulle kunna säga att vi bugar inför den,
...... motvilligt, för moralen får oss att skämmas lite
över att vi inte kan motstå den.
Sexualdriften är ju en av Universums starkaste
krafter. Turligt nog, för annars skulle vi inte ha varit
så framgångsrika i vår fortplantningsförmåga.
Allt levande har utrustats med den förmågan i olika
grad och variationer. Träd, blommor, bin, djur.... ja
alla är utrustade med möjligheten att föröka sig.

Undrar om träd blir euforiskt berusade när deras
pollen mognat och yr i luften.

-ÅÅÅÅ, Saven stiger, saven stiger....ÅÅÅÅH.

Om blommor blir
exalterade när bin pillar på ståndare och pistill med
sina håriga kroppar.

- ÅÅÅÅÅH....nu går det för mig, skriker blomman
när biet förför henne. Ja tänk om den kommer in i
ett blomstrande litet lyckorus.

Många av djuren har ju en brunstperiod vid en given
tid på året. Finurligt nog är den anpassad så att av-
komman ges den bästa möjligheten att överleva.
Naturen är smart.
Tänk om den gjort likadant med oss människor.
OJ.....alltså!
Hela samhället skulle komma in i ett "Formidable
Momenta Exodus".
Försäkringskassan skulle få tänka om och inrätta
en månads ledighet under vår brunstperiod. Den
blossade kanske upp mellan hägg och syren........
en beredskap skulle nog behövas. Telefonsvararen
på deras kontor skulle säkert gå varm av robotröstens
hänvisningar.

- Vi kan tyvärr inte ta emot ditt samtal p.g.a.
"Brunst Bel Ca´nto. Vi hänvisar till vår sida
www.forsakringskassan.se

Ja, ja, så blev det nu inte. Vi får väl trösta oss med
att egna initiativ lider vi knappast brist på.
Laster, synder..... visst, vi har ju de 7 dödssynderna
också.... förstås.
Lättja, Kättja, Högmod, Vrede, Hat, Frosseri och
Avund......Äääääh, de är ju egentligen ingenting
jämfört med sexualdriften. Den uppfyller det mesta
av de bästa frestande förbjudna frukterna.
Ja så är det. FÖRBJUDEN FRUKT SMAKAR BÄST.








Gurra




Prosa av gunnnar nylund VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-26 15:13



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Har herrn börja på gamla dar läsa Linnes fortplantningssystematica naturae eller freudianismens sexualia psychopatia ?
brukar man inte bli religiös när han blifver gammel ? Nähä ! de finnas ju i dessa strålande tider VIAGRA ! för bot mot det.
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP