Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mors dag

Om jag inte hade haft er
mina barn
hade jag aldrig
fått mitt livs
största gåva
gåvan att bli förälder

Alltså är det er
jag firar
idag!




Fri vers (Fri form) av Helena Eklund
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-26 15:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndigt och korrekt!
2020-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Helena Eklund
Helena Eklund