Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens slut

Vandrar i orkanens vindar
Strålande som en stjärna
Ljus som vackert förblindar
Orden som var moderna

Kraften som någon utstrålar
En stekande sol mot ett hjärta
Som i ett rus vi ska skålar
Sakta krossas det i en smärta

Kärleken som blåste bort
I luften är det en tung stämning
Du var av en annan sort
Känslor blir till översvämning

När någon inte längre fanns
Tårar faller kall som snö
När guldet tappade sin glans
Trodde aldrig man kunde dö

Blommans blad som fallit ner
Portarna som har slagit igen
Styr inte över det som sker
Allt är plötsligt så längesen




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-26 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde