Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganska enkelt


Du klarar dig inte utan kärlek.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2019-05-26 16:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett basbehov.
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP