Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt forna jag.


Lyckan finns på distans, vi är i trans.

Lägg dig,
vi kan låtsas att vi är rätt.
Som alla andra.
Vi mår bra,
vi ler.
Men inser att vi inte..

Tid är dyrbar.
Jag är inte ett dugg sårbar.
Jag struntar i tiden och låter den gå.

Ett falskt leende,
då man ser igenom bilden.
En illusion så vacker för ögat.
Men jag har tränat så länge nu.
Att se igenom,
enda in i grunden.
Låt oss ta vara på stunden.

Havsutsikt,
allt är perfekt.
Skratt betyder ingenting.
Lyckan finns på distans.
Men vi är i trans.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-26 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords