Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GEMENSKAP.

För att vinna gemenskapen måste vi först förlora främlingskapet. 




Övriga genrer (Aforism) av Leko
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-26 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko