Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen i skogen

Jag var ett barn
med livlig fantasi
Fascinerad av mordgåtor
och andra brott
På upptäcktsfärd
med två yngre barn
i skogen därhemma
fann vi en kropp
Övertygade om
att mannen var död
mördad
rusade vi skrämda hem
till barnens föräldrar
Mannen visade sig
vara berusad
Inte död
Jag fick en utskällning
för att jag lurat och
skrämt barnen
Fast jag blev lika
skrämd som dem




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-26 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP