Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För en dag

Ord är det finaste jag har.
Ord i följd,
som betyder allt för skaparen.

Jag vill bara försvinna för en dag,
ta mig inte fel,
jag är ändå ganska glad.
Ett fönster på glänt,
någonstans i skogen.
Borta från allt och alla,
med en främling som känner likadant.

Prata tills det inte finns några ord kvar,
utnyttja hela svenska språket.
Allt jag skulle ha gett.
För en sådan dag,
inget dömande,
bara vara jag.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-26 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords