Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kronisk

Kan du se
Piruetterande
Tåspetsdans genom livet
Med Janis på tungan
Som sedan smeker ditt nyckelben
Dansa min docka
Tills tyngden tynar muskelfibrer
Bindväven ger vika
för trycket av de
defekta generna
Och det enda som fortsätter snurra
Är tankarna
Tills de också ha
Ha
Ha
Hackar
Blir stilla
En sekund
Sen snurrar tanketornadon igen
Plockas isär och analyseras kliniskt för att fastställa
Diagnos
Eller var det diagnoserna?
En, två, tre, fyra
Betalar ingen hyra
Frikortet kommer snabbt med
Genetiska defekter
Mutant i mänskligt paket
Kraften finns men kroppen..
Vittrat
Sinnet
Snurrat, spänt
Brister nästan jämt
Behöver
Ortoser
Stödskenor
Kryckor
Knark
Nej! Medicin
Övertalningstvångsmedgivandekemi
Kunde jag bara
Säga nej
Men då får jag ju
Skylla mig själv
Och bara




Fri vers av 1amDina
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-26 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina