Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2012


Kattnatt

Inatt är en kattnatt med gula ögon.
Gula ögon, som lyktor, och klor av is gömda i den blanksvarta pälsen.
Pälsen är himlen och himlen har stjärnblänk i morrhåren,
Morrhåren som skälver i vinden,
Vinden som stryker en ludensvans mot mina vinterbleka kinder.
Kinder som bara dina läppar kan värma.




Fri vers av sifaka
Läst 58 gånger
Publicerad 2019-05-26 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sifaka